آموزش وردپرس
خانه / سایر تورها / تور قبرس / تور قبرس نوروز 97

تور قبرس نوروز 97

خدمات تور قبرس نوروز 97 : بلیط هواپیما رفت و برگشت ماهان ایر ، ویزای توریستی قبرس ، اقامت در هتل با صبحانه، ترانسفر فرودگاهی، راهنمای فارسی زبان، گشت شهری

 

7 شب و 8 روز با پرواز ماهان ایر

نام هتل درجه هتل هر نفر اتاق دو تخته هر نفر اتاق بک تخته 6 تا 12 سال با تخت 2 تا 6 سال بدون تخت
کاکتوس *2/ BB 229 یورو 290 یورو 120 یورو 120 یورو
سن رومئو *2 / BB 269 یورو 343 یورو 120 یورو 120 یورور
فلامینگو *3 / BB 279 یورو 424 یورو 120 یورو 120 یورو
سولتوس *3 / BB 329 یورو 424 یورو 273 یورو 120 یورو
آمرغوس بوتیک *3 / BB 379 یورو 568 یورو 249 یورو 120 یورو
لردوس بیچ *4 / BB 399 یورو 544 یورو 144 یورو 120 یورو
ای هتل *4 / BB 399 یورو 552 یورو 257 یورو 120 یورو
پالم بیچ *4 / BB 419 یورو 585 یورو 120 یورو 120 یورو
پرنسس *4 / BB 449 یورو 568 یورو 281 یورو 120 یورو
سان هال *4 / BB 459 یورو 681 یورو 289 یورو 120 یورو
گلدن بی *5 / BB 489 یورو 681 یورو 305 یورو 120 یورو
سیو استیلوس *5 / BB 499 یورو 617 یورو

 

توضیحات تور قبرس نوروز 97 : به قیمتهای فوق مبلغ 480 دلار امریکا بابت هزینه پرواز اضافه می گردد.

1. تمام هتل ها با صبحانه و بدون ترانسفر فرودگاهی میباشد و قیمتها به تومان میباشد .

2.قیمت هتل با نرخ یورو روز محاسبه گردیده است و در صورت افزایش نرخ ارز تا 7% قیمت تور به روز محاسبه میگردد.

3.قیمت پرواز یونانی بر روی پایین ترین کلاس پروازی بسته شده است و در صورت جا ندادن پرواز روی کلاس فوق ما به التفاوت قیمت پرواز جدید به نرخ تور اضافه میگردد.

4.مسیر پروازی رفت و برگشت از تهران به دبی و به لارناکا و برعکس میباشد .

5.در صورت درخواست تور بر روی دیگر شهر قبرس اروپایی با همکاران ما تماس حاصل فرمائید.

هزینه کودک زیر 2 سال 400.000 تومان میباشد.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا:

1. معرفی نامه شغلی شامل ( جواز کسب ، پروانه مطب ، پروانه وکالت ) بر روی سربرگ و به زبان انگلیسی با مهر  دارالترجمه با موسسه معرفی کننده

2.تمکن مالی و یا مانده حساب بانکی به زبان انگلیسی با مانده حداقل 7 میلیون تومان برای هر نفر با مهر شعبه

3.اصل پاسپورت با اعتبار حداقل 7 ماه وداخل امضا ( در صورت داشتن پاسپورت قدیمی ارائه نمائید )

4.دو قطعه عکس رنگی 4*3 پشت زمینه سفید و تمام رخ

5.آدرس کامل پستی محل سکونت و محل کار همراه با شماره تلفن و کد پستی

6.بیمه نامه مسافرتی معتبر با ساپورت حداقل 8000 یورو

توضیح : مدت زمان حاضر شدن ویزا 10 روز کاری از زمان تحول مدارک میباشد

در صورت داشتن هر گونه سوالی خرسند از پاسخگویی به شما عزیزان میباشیم.

درباره ی web manager

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *